Om Kongsberg Caravan

Om Kongsberg Caravan

Historie

Kongsberg Caravan ble etablert i 1980 som et rent utleiefirma av campingvogner. Vi holdt tidligere til i Bevergrenda på Kongsberg, men har nå flyttet til Bergmannsveien 323.

I 1985 startet vi med utleie av bobiler. Dette gikk etter hvert over til også å gjelde salg av bobiler. Vi har forhandlet forskjellige merker i årenes løp.

I 1997 inngikk vi avtale med Niesmann-Bischoff om import, salg og service av deres bobiler. Dette har vært hovedmerket siden, og har en svært god image. Kongsberg Caravan er importør i Norge for biler fra Niesmann-Bischoff. Høsten 2011 startet vi med salg og service av bobilmerket Roller Team. Dette er et prisgunstig produkt fra verdens tredje største produsent av bobiler.

I tillegg til direktesalg driver vi også med import, bruktsalg og utleie av bobiler. Kongsberg Caravan er godkjent verksted for biler fra Niesmann-Bischoff. Vi utfører service og reparasjoner, og monterer utstyr på andre merker. Kom til oss med din bobil!

Parabolantenner fra Teleco satelitteknologi får du kjøpt og montert hos oss.

Kontakt oss

Du finner oss ca. 5 km fra Kongsberg sentrum i retning Notodden, langs E134. Kontakt oss gjerne for flere detaljer om våre bobiler og tilbehør.

Kontaktinformasjon

Adresse: Bergmannsveien 323, 3614 Kongsberg
E-post: post@kongsberg-caravan.no
Tlf.: 32 73 43 88/ 905 34 228